Vocaal Ensemble Gaudio

Kerst, Gezongen en Gezegd

2023

is helaas alweer voorbij. We hebben dit jaar gezongen in de Bethelkerk in Vlaardingen, de Dorpskerk in Schipluiden en in de Oude Kerk in Delft. Dank aan de Rudolf Steinerschool in Rotterdam Prinsenland en in Krimpen aan den IJssel voor de gastvrijheid tijdens de repetities.

We kijken terug op een mooie uitvoering van het Requiem van Fauré rond Allerzielen, en vier mooie en geïnspireerde kerstconcerten, alles onder leiding van Wouter Blacquière, met fantastische organisten Bert Roest en Niek van der Meij. Als u bent komen luisteren: hartelijk dank!

Tot ons grote verdriet hebben we in 2023 voor het laatst een concert gegeven dat onder leiding stond van Wouter Blacquière. Wouter is bij Gaudio begonnen in 2008. We hebben onder zijn leiding prachtige kerstconcerten gegeven, en we hebben ook genoten van de Requiems van Fauré en Duruflé die we samen met hem konden uitvoeren. Wouter, enorm bedankt voor je inspiratie, je vakmanschap en je muzikaliteit. Gaudio heeft door jou kunnen floreren de afgelopen 15 jaar.

Contactadres: info@gaudio.nl